Karl S. Hanssen AS Autorisert STIHL og VIKING forhandler
Enums.CMSContentType.AboutUsImage

Bedriften ble etablert i 1931, og drives i dag av 3 generasjon Hanssen. I tillegg til å være Stihl Viking forhandler, har vi òg båtustyr, bildeler, arbeidklær samt en meget rikholdig industriavdeling, utsagnet "det får du på Karl S" hører vi ofte, og med ca 30 000 varer i sortimentet stemmer det som regel. Hos oss finner du engasjerte og hyggelige medarbeidere, og som en utvalgt STIHL og VIKING faghandler legger vi stor vekt på en personlig og profesjonell rådgivning, enten du skal kjøpe motorsag, gressklipper eller høyttrykksvasker. Og siden det å prøve det selv alltid slår det å få informasjon fra andre, kan du med STIHL og VIKING maskiner alltid dra nytte av vår unike Fornøyd kundegaranti.
Når du kjøper en Stihl eller Viking maskin fra vår butikk, kan du prøve den hjemme i en uke. Hvis du ikke er fornøyd, kan du komme tilbake til oss i butikken og få pengene tilbake. Garantien gjelder alle maskin kjøp opp til 10.000,- inkl. mva.
Du får alltid med en ferdig montert og prøvekjørt maskin fra oss. Og etter kjøpet, vi er alltid der for alle mulige servicespørsmål.

Kom innom for en hyggelig maskinprat :-)

Sted

  • Åsbieveien 5
    4848 Arendal AUST AGDER
    NO
    Tel: 37 07 34 00
Kontakt oss